Ossi Porri Pori Energian kehitysjohtajaksi

Porri on syntyperäinen porilainen. Niin syntyperäinen, että hän on syntynyt samana päivänä, kun Ässät voitti ensimmäiset mestaruutensa. Omien sanojensa mukaan hän on ekstrovertti porilainen, joka lukion jälkeen päätti lähteä opiskelemaan mahdollisimman kauas ja mahdollisimman outoa alaa. Suunnaksi valikoitui Lappeenranta ja energiatekniikka.

 

Työhistoriansa Porri on tehnyt eri energia-alan toimijoiden palveluksessa. Yksi asia on pysynyt työvuosista toiseen; into kehittää alaa. Ja kehittämään Porri Pori Energiaankin saapuu; kehitysjohtajan pestiin. ”Energia-ala on elänyt muutoksessa jo vuosia. Maailman muututtua, on perinteisten alojenkin muututtava.” hän summaa. ”Kun aikaisemmin energiayhtiöltä ostettiin energiaa, on nykymaailmassa energiaa mahdollista tuottaa myös itse. Mikä on tulevaisuuden energiayhtiön rooli silloin?” hän jatkaa.

 

Porri tulee toimimaan Pori Energian uuden asiakkuudet ja kehitys -yksikön vetovastuussa. Hänen tiimiinsä kuuluu reilu 10 alan ammattilaista viestinnästä asiakaspalveluun ja it-osaamiseen. ”Innolla odotan töiden alkamista” Porri hehkuttaa, ”uskon, että kun yhdessä tehdään, onnistuttiin tai ei, on matka aina opettavaista”.

 

Pori Energian toimitusjohtaja Petri Paajanen on erittäin tyytyväinen Porrin valintaan ”Saatiin energinen kaveri taloon, joka varmasti tuo uusia ajatuksia mukanaan” hän kiteyttää. Porrin lisäksi Pori Energia saa kesällä toisenkin uuden johtoryhmän jäsenen, kun Pori Energia Sähköverkkojen uusi toimitusjohtaja Pertti Menonen aloittaa työnsä. ”Voisi sanoa, että valmennustiimi on nyt kasassa ja lähdemme yhtenä tiiminä rakentamaan yhtenäistä Pori Energiaa”,  Paajanen iloitsee. 

 

Uutinen julkaistu 6.6.2023