Pori Energia ALLSTARS - Pesäkarhut

 

Pori Energia ALLSTARS on täynnä porilaista energiaa. Se kokoaa yhteen yhteistyökumppaneitamme eri lajien parista. Porin Pesäkarhut on ollut Pori Energian yhteistyökumppani jo kauan. Kuluneena vuonna he toivat naisten superpesiksen Suomen mestaruuden Poriin - taas kerran. 

Porin Pesäkarhut - mestarin kuulumiset

 Pori Energian kummipelaaja Ida Lähteen kuulumisia:

Viimeisestä finaalista on kulunut hieman yli kuukausi, joten arkeen on tullut palattua opiskelun merkeissä, mutta syksyä on ollut mukava viettää Suomen mestarina.

 

Tämän vuoden finaalit olivat varmasti kovin playoff-sarja, jonka olen urani aikana pelannut, sillä jokaisen pelin voitto oli pienistä marginaaleista kiinni. Olimme treenanneet koko talven ja kesän kovaa, joten kausi oli todella hienoa päättää mestaruuteen viidennessä finaalissa.

 

Erityisesti viimeinen finaaliottelu on jäänyt mieleen, sillä ottelu myytiin loppuun hetkessä ja sen saama mediahuomio oli ainutlaatuista koko lajia ajatellen.

Fiilikset voiton ratkettua olivat uskomattomat ja minulla meni useampi päivä tajuta, että todella voitimme Suomen mestaruuden.

 

Viimeisen finaalin ratkeaminen tuli minulle suoraan sanottuna yllätyksenä siinä hetkessä, sillä en huomannut, että Jarkko oli laittanut merkin päälle Annika Linnan lyöntivuorolla. Hirveästi en ajatuksia siitä hetkestä muista, kun näin että pallo menee väliin ja etenijä on lähtenyt kolmoselta, mutta niin kovaa huusin ottelun ratkettua, että kurkkuun sattui vielä illallakin.

 

Kun olin ehtinyt fiilistellä Suomen mestaruutta muutaman päivän, olin ennen kaikkea ylpeä meidän koko joukkueesta ja siitä kuinka sitkeitä olimme kauden läpi. Suomen mestaruuden voittaminen asettaa vaatimustason korkealle ensi kauttakin ajatellen, ja se tuo varmasti hyvää lisäboostia syksyn ja talven treeneihin.

 

Pian onkin aika siirtää katseet kohti tulevaa, sillä kauden 2024 ensimmäinen treenileiri starttaa marraskuussa!

 

Ystävällisin terveisin,

 

Ida Lähde