Pori Energia Sähköverkot saa uuden toimitusjohtajan

Sähköverkkojen johtoon energia-alan konkari

Pori Energia sähköverkot Oy on Pori Energia Oy:n tytäryhtiö. Sähköverkot vastaa sähkönjakeluverkosta Porin alueella. Nykyisen toimitusjohtajan Pekka Ohrankämmenen jäädessä eläkkeelle, on yhtiö valinnut hänelle seuraajan. Sähköverkkoyhtiön johtoon on valittu sähkövoimatekniikan diplomi-insinööri Pertti Menonen.

44-vuotias Menonen työskentelee tällä hetkellä Pohjois-Karjalassa PKS Sähkönsiirto Oy:n toimitusjohtajana. Hänellä on pitkä, yli kahdenkymmenen vuoden työkokemus, energia-alalta; urakoinnista verkkoyhtiön vetovastuuseen. ”Ala on muuttunut jatkuvasti ja tällä hetkellä elämme energiamurroksen aikaa” Menonen kertoo viitaten uusiutuvan energiatuotannon kasvuun ja kehitykseen. ”Pori on kehittyvä kaupunkiympäristö, jossa vihreät arvot ovat selkeästi esillä. Muun muassa tämä sai minut kiinnostumaan kyseisestä tehtävästä” hän täsmentää.

Menosen valinnan myötä Pori Energian sähköverkot saa paitsi rautaisen ammattilaisen, myös uudenlaista näkemystä tekemiseen. ”Jokainen uusi porienergialainen tuo mukanaan ripauksen uusia tapoja työskennellä” Pori Energian toimitusjohtaja Petri Paajanen muistuttaa, ”ja juuri se saa yhtiön kehittymään” hän jatkaa. 

Paajanen haluaa kiittää eläkkeelle siirtyvää Ohrankämmentä hienosta työstä, ”Pekan aikana Pori Energia Sähköverkot Oy kehittyi ja kasvoi nykyaikaiseksi verkkoyhtiöksi. Toimitusvarmuutemme onkin tällä hetkellä korkealla tasolla, eikä sellaista synny ilman hyvän johtajan vetämää tiimiä” hän ylpeänä toteaa.

Menonen aloittaa Pori Energian sähköverkot Oy:n johdossa heinäkuun alussa. Menosen tiimiin kuuluu 25 sähköverkkoliiketoiminnan ammattilaista. Hän on jatkossa myös Pori Energian johtoryhmän jäsen.

Pertti Menonen

Lisätietoa:

Pekka Ohrankämmen, toimitusjohtaja, Pori Energia Sähköverkot Oy

044-701 2252, pekka.ohrankammen@porienergia.fi

 

Petri Paajanen, toimitusjohtaja, Pori Energia Oy

044-578 2275, petri.paajanen@porienergia.fi

 

Julkaistu 24.3.2023