Pori Energian myynti sai vahvistusta

Pori Energian myynti löysi tekijän talon sisältä

Hanna Grönroos aloittaa myynti-insinöörinä 1.11.2023

Hanna Grönroos asteli Pori Energian ovesta sisään ensimmäistä kertaa kesän korvilla 2015. Tuolloin Grönroosin kulkukortissa luki kaukolämpöasentaja-harjoittelija. Kesä oli antoisa, muttei heti poikinut jatkosopimusta. Muutaman kuukauden kuluttua puhelin kuitenkin soi ja Grönroosia pyydettiin takaisin Pori Energialle, projekti-insinöörin tehtävään.

”Pori Energia on tarjonnut minulle aina tehtäviä, joista olen kiinnostunut” Grönroos kiittelee ”Siinä lienee yksi syy siihen, että salamalogo on ollut rinnassa jo kahdeksan vuotta” hän naurahtaa. Kahdeksaan vuoteen on mahtunut niin turvallisuuteen, kaukolämpöön kuin voimalaitoksiinkin liittyviä tehtäviä. Viimeisimmät vuodet Grönroos on toiminut lämpökeskusten käyttöinsinöörinä.

Grönroos siis siirtyy nyt kaukolämpöasentajien esimiestehtävistä myynnin pariin. Myynti-insinöörinä hän vastaa Pori Energian kaukolämpö ja -jäädytyksen myynnistä. ”Hyvää tuotetta on mukava alkaa myymään” Grönroos iloitsee. Hän tietää mistä puhuu, sillä on työskennellyt talossa niin kaukolämmön tuotannon kuin sen jakelunkin parissa.

Entä miksi tuleva myynti-insinööri sitten kaukolämpöä suosittelee? ”Älyttömän helppo” tulee kuin tykin suusta. ”Olen asunut itsekin kaukolämmitetyissä taloissa ja aina pystyi luottamaan, että lämpöä riittää. Lisäksi Pori Energia pitää vahvasti kiinni lämmön alkuperän vihreydestä, joka vaikuttaa valintaan ainakin itsellä kuluttajana” Grönroos jatkaa. 

 

Hanna Grönroos, myynti-insinööri

hanna.gronroos@porienergia.fi