Pori Energia kehittää vastuullisuuttaan – vastaa kyselyyn

Pori Energiassa on käynnissä vastuullisen toiminnan kehityshanke. Viime vuoden keväällä määriteltyjen tavoitteiden mukaisesti haluamme olla vihreän siirtymän mahdollistaja. Tämä tarkoittaa sekä omien että asiakkaittemme päästöjen vähentämistä ja kiertotalouden edistämistä. Samalla haluamme panostaa esimerkilliseen asiakaskokemukseen ja vuorovaikutuksen lisäämiseen. Onnistuminen vastuullisuuden teemoissa varmistaa yhtiön kannattavan kasvun pitkälle tulevaisuuteen.

Omien tavoitteittemme lisäksi toimintaamme ohjaa vastuullisuutta koskeva sääntely. EU:n kestävyysraportointidirektiivi CSRD koskee meitä tilikaudesta 2025 alkaen. Se edellyttää, että konserni raportoi tilinpäätöksen yhteydessä myös vastuullisuudestaan.

Raportointiin valmistautumisen osana haluamme selvittää eri sidosryhmiemme, mukaan lukien oman henkilöstömme, näkemyksiä ja odotuksia Pori Energian vastuullisuudelle. Keräämme näkemyksiä kyselytutkimuksella, johon voit vastata tästä linkistä: https://q.surveypal.com/Pori-Energia-vastuullisuuskysely

Vastaaminen tapahtuu anonyymisti.

Vastaamalla pääset vaikuttamaan siihen, mihin suuntaan ja miten vastuullisuutta konsernissa kehitetään. Vastaaminen vie arviolta 10-15 minuuttia. Yhtiön kannalta on arvokasta, että osallistut ja vastaat kyselyyn.

Julkaistu 29.2.2024