Avoimet työpaikat

Pori Energia rekry 2018

Asiakaspalveluvastaava

Palveluvastaavana tehtävänäsi on vastata asiakaspalvelun toiminnoista sekä palvelun kehittämisestä. Toimit asiakaspalvelutiimin esimiehenä ja yhdessä alaistesi kanssa huolehdit hyvän asiakaspalvelukokemuksen toteuttamisesta asiakkaillemme. Tulet myös itse tekemään asiakaspalvelutyötä, joten on tärkeää että pidät työskentelystä myös asiakasrajapinnassa.

Sinulle on kertynyt jo kokemusta asiakaspalvelusta ja olet mahdollisesti päässyt työskentelemään myös esimiesasemassa. Haluamme, että olet reipas, sosiaalinen ja hyvät vuorovaikutustaidot omaava luotettava tekijä, jolla on halua kehittyä työssään ja ottaa vastuuta. Tartut tehtäviin oma-aloitteisesti ja huolehdit tiimisi tavoitteellisesta johtamisesta ja tsemppauksesta.

Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus sekä suomen kielen lisäksi sujuva englannin kielen taito. Edellytämme hakijalta myös Microsoft Office -ohjelmien sujuvaa käyttöä. Kokemus energia-alasta lasketaan eduksi.

Lisätietoja tehtävistä antaa:

Johanna Ahola 
p. 040 073 9308
henkilöhakukonsultti
Personnel Group

Lähetä sähköinen hakemus 2.4.2018 mennessä täältä

 -----------------------------------------

Myynti-insinööri

Teet suunnitelmallista myyntityötä ja luot uusia asiakassuhteita Pori Energian eri liiketoiminnoille uudessa myynti- ja markkinointitiimissämme. Myyt tuotteita ja palveluita niin yrityksille kuin yksityisillekin asiakkaille. Osallistut myyntiprosessin eri vaiheisiin: markkinoinnin suunnitteluun, myynnin toteutukseen sekä aktiiviseen vuorovaikutukseen potentiaalisten ja nykyisten asiakkaiden kanssa. Aluksi toimit tiimissä tukena sähkön myynnille ja jatkossa toimenkuvasi laajenee myös muiden liiketoimintojen tuotteiden ja palvelujen myyntiin.

Odotamme sinulta kokemusta ja näyttöä menestyksekkäästä myyntityöstä ja lisäksi sinulla on taustalla teknistä tai kaupallista koulutusta. Olet asiakaspalveluhenkinen ja omaat hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot. Aikaisempi sähkönmyyntikokemus katsotaan eduksi. Suomen kielen lisäksi edellytämme sujuvaa englannin kielen taitoa.

Lähetä sähköinen hakemus 2.4.2018 mennessä täältä

-----------------------------------------

Sähköverkostoasentajia

Sähköverkostoasentajan tehtäviin sisältyy monipuolisesti asennus-, vianhoito-, huolto- ja kunnossapitotehtäviä. Työhönottopaikkana Pori.Työtehtävät tapahtuvat pääasiassa Satakunnan alueella, mutta tarvittaessa olet valmis matkustamaan myös muille asiakaskohteille.
Odotamme Sinulta sähköalan ammattikoulutusta, kokemusta sähköverkostotöistä ja kunnossapitotehtävistä.
Tehtävä edellyttää oma-aloitteisuutta, joustavuutta, valmiutta työskennellä yksin sekä päivystysvalmiutta. Katsomme eduksi voimassa olevat jännitetyökoulutukset, C-ajokortin,työturvallisuus-, sähkötyöturvallisuus-, tulityö-, tieturva- ja HätäEA-kortit.

Lisätietoja tehtävästä antaa

Jukka Myllykoski, 044 701 2206 tai
Juha Lindberg, 044 701 2151

Lähetä sähköinen hakemus 15.3.2018 mennessä tästä
-------------------------------------------

Tuulivoima-asentajia Raaheen

Tuulivoima-asentajan tehtäviin sisältyy  monipuolisesti tuulivoimaloiden käyttö-, huolto- ja kunnossapitotehtävät. Työhönottopaikkana Raahe.

Työtehtävät tapahtuvat pääasiassa Raahen alueella, mutta tarvittaessa olet valmis matkustamaan myös muille asiakaskohteille.

Odotamme Sinulta sähkö- tai automaatioasentajan koulutusta ja kokemusta asennus- ja kunnossapitotehtävistä. Työkokemus tuulivoiman parissa katsotaan eduksi.

Tehtävä edellyttää oma-aloitteisuutta, joustavuutta ja vähintään tyydyttävää englanninkielen taitoa.

Tarjoamme työpaikan vastuullisesta yrityksestä, joka on ollut toiminnassa 120 vuotta. Vuosittainen liikevaihtomme on noin 150 miljoonaa euroa (2016). Yhtiön liiketoiminta-alueita ovat energian tuotanto, sähkön myynti, kaukolämmitys ja -jäähdytys sekä käynnissäpito-, urakointi- ja tuulivoimapalvelut. Pori Energia on tehnyt ja tulee tekemään tulevina vuosina investointeja.

Vuonna 2018 aloitamme uuden biopolttoainekattilan rakentaminen Porin Aittaluotoon, hankkeen kustannusarvio on 65 miljoonaa ja se on yrityksemme historian suurin yksittäinen investointi. Pori Energia on vakavarainen yritys, joka suuntaa katseensa tulevaisuuteen. Tule osaksi luomaan menestystarinaamme.

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Joni Salo, 0447012307 tai
Jari Lappalainen, 0447012201

Lähetä sähköinen hakemus palkkatoiveineen tästä. 
Täytämme paikat sopivien henkilöiden löydyttyä.

--------------------------------------------

Automaatioinsinööri

Haemme organisaatiomme vahvistukseksi automaatioinsinööriä. Pääasiallisina tehtävinäsi ovat voimalaitosten automaatiojärjestelmien ylläpito, kehitys ja koulutus. Tehtävässä tulet toimimaan osana käynnissäpito-organisaatiota, joka vastaa Aittaluodon ja Kaanaan voimalaitosten sekä kaukolämmön lämpökeskusten käytöstä ja kunnossapidosta.

Tehtävä edellyttää soveltuvaa teknistä koulutusta, teollisuuden automaatiojärjestelmien aikaisempaa tuntemusta, sekä muutaman vuoden kokemusta vastaavista tehtävistä. Aikaisempi kokemus voimalaitosprosesseista ja Valmet DNA–järjestelmästä katsotaan eduksi.Odotamme yhteistyökykyä, oma-aloitteisuutta, joustavuutta, motivaatiota jatkuvaan kehittymiseen, sekä turvallisuus- ja ympäristölähtöistä ajattelutapaa.

Tarjoamme haasteellisia ja monipuolisia työtehtäviä kehittyvässä energia-alan yrityksessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa 

automaatiopäällikkö 
Panu Ahonkivi p. 044 701 2309, 

Hakemukset palkkatoivomuksineen verkkolomakkeelle

Täytämme paikan sopivan henkilön löydyttyä.

Pori Energia päätti joulukuussa 2017 uuden biopolttoainekattilan, lämmön talteenoton ja turbiinin rakentamisesta Aittaluotoon. Uuden laitoksen myötä Aittaluodon voimalaitoksen hiilidioksidipäästöt laskevat yhteensä 88 000 tonnia vuodessa. Investointi varmistaa osaltaan myös teollisuuden toimintaedellytyksiä Aittaluodon ja Kupariteollisuuspuiston alueilla. Uudessa laitoksessa yhdistetään teollisuuden prosessienergian, kaukolämmön ja sähkön tuotanto ympäristöystävällisesti ja tehokkaasti. Pääosa laitoksen käyttämästä puupolttoaineesta hankitaan Aittaluodon teollisuusalueelta ja polttoaineiden kuljetustarve on tuotettuun energiamäärään nähden vähäinen.

---------------------------------------------

Rakennuttaja

Haku päättynyt, kiitos kaikille hakijoille. 

---------------------------------------------

ICT-palvelupäällikkö

Haku päättynyt, kiitos kaikille hakijoille. 

-----------------------------------------

Henkilöstöpäällikkö

Haku päättynyt, kiitos kaikille hakijoille. 

------------------------------------------

Kaukolämpöasentaja

Haku päättynyt, kiitos kaikille hakijoille. 


-------------------------

Kunnossapitomestari

Haku päättynyt, kiitos kaikille hakijoille. 
-------------------------------------------

OffshoreTuulivoima-asentaja 

Haku päättynyt, kiitos kaikille hakijoille. 

--------------------------------------

Pori Energian kesätyöpaikkahaku päättynyt

Kesätyöhakumme on päättynyt. Kiitos jokaiselle hakijalle, saimme paljon hyviä hakemuksia. Ilmoitamme valinnoista myöhemmin keväällä. 

Pori Energia työnantajana

Pori Energialla työskentelee monenlaisia ammattilaisia kenttätyöstä toimistoon.

› Lue lisää

Pori Energia yrityksenä

Konsernissa tuotamme ja tarjoamme energiaa ja energiapalveluita yli 230 ammattilaisen voimalla.

› Lue lisää