Avoimet työpaikat

Pori Energia rekry 2018

Haemme sähköverkon teknistä suunnittelijaa Porin toimipisteeseen.

Tehtäviisi kuuluu sähköverkon tekninen suunnittelu ja maastosuunnittelu. Sidosryhmien kanssa käytävä yhteistyö on iso osa työnkuvaasi. Toimit sähköteknisessä organisaatiossa urakointipäällikön alaisuudessa.

Edellytämme tehtävään soveltuvaa tutkintoa sähköalalta. Voit olla etsimämme henkilö, mikäli sinulla on vahva tahtotila ja kyky uuden oppimiseen ja joka kykenee itsenäiseen päätöksentekoon. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja pystyt lähestymään helposti erilaisia sidosryhmiä. Olet vastuuntuntoinen ja joustava. Sähköverkkojen ja niiden materiaalien, metsäasioiden tuntemus katsotaan eduksesi. Lisäksi edellytetään hyviä IT-taitoja, hyvää kirjallista ja suullista suomen kielen taitoa. Muu kielitaito on eduksi.

Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkan lisäksi ammattilaisista koostuvan työyhteisön ja nykyaikaiset työkalut työn suorittamiseen. Monipuolisen tehtävän myötä saat mahdollisuuden oppia uutta ja kehittää toimintatapojamme.


Lisätietoa tehtävästä antaa: 

Jani Mettälä 044 701 2165 Urakointipäällikkö, Pori Energia Oy
Lähetä sähköinen hakemus palkkatoiveineen 6.5.2018 mennessä tästä linkistä.

Tuulivoima-asentajia Raaheen

Tuulivoima-asentajan tehtäviin sisältyy  monipuolisesti tuulivoimaloiden käyttö-, huolto- ja kunnossapitotehtävät. Työhönottopaikkana Raahe.

Työtehtävät tapahtuvat pääasiassa Raahen alueella, mutta tarvittaessa olet valmis matkustamaan myös muille asiakaskohteille.

Odotamme Sinulta sähkö- tai automaatioasentajan koulutusta ja kokemusta asennus- ja kunnossapitotehtävistä. Työkokemus tuulivoiman parissa katsotaan eduksi.

Tehtävä edellyttää oma-aloitteisuutta, joustavuutta ja vähintään tyydyttävää englanninkielen taitoa.

Tarjoamme työpaikan vastuullisesta yrityksestä, joka on ollut toiminnassa 120 vuotta. Vuosittainen liikevaihtomme on noin 150 miljoonaa euroa (2016). Yhtiön liiketoiminta-alueita ovat energian tuotanto, sähkön myynti, kaukolämmitys ja -jäähdytys sekä käynnissäpito-, urakointi- ja tuulivoimapalvelut. Pori Energia on tehnyt ja tulee tekemään tulevina vuosina investointeja.

Vuonna 2018 aloitamme uuden biopolttoainekattilan rakentaminen Porin Aittaluotoon, hankkeen kustannusarvio on 65 miljoonaa ja se on yrityksemme historian suurin yksittäinen investointi. Pori Energia on vakavarainen yritys, joka suuntaa katseensa tulevaisuuteen. Tule osaksi luomaan menestystarinaamme.

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Joni Salo, 0447012307 tai
Jari Lappalainen, 0447012201

Lähetä sähköinen hakemus palkkatoiveineen tästä. 
Täytämme paikat sopivien henkilöiden löydyttyä.

--------------------------------------------

Automaatioinsinööri

Haemme organisaatiomme vahvistukseksi automaatioinsinööriä. Pääasiallisina tehtävinäsi ovat voimalaitosten automaatiojärjestelmien ylläpito, kehitys ja koulutus. Tehtävässä tulet toimimaan osana käynnissäpito-organisaatiota, joka vastaa Aittaluodon ja Kaanaan voimalaitosten sekä kaukolämmön lämpökeskusten käytöstä ja kunnossapidosta.

Tehtävä edellyttää soveltuvaa teknistä koulutusta, teollisuuden automaatiojärjestelmien aikaisempaa tuntemusta, sekä muutaman vuoden kokemusta vastaavista tehtävistä. Aikaisempi kokemus voimalaitosprosesseista ja Valmet DNA–järjestelmästä katsotaan eduksi.Odotamme yhteistyökykyä, oma-aloitteisuutta, joustavuutta, motivaatiota jatkuvaan kehittymiseen, sekä turvallisuus- ja ympäristölähtöistä ajattelutapaa.

Tarjoamme haasteellisia ja monipuolisia työtehtäviä kehittyvässä energia-alan yrityksessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa 

automaatiopäällikkö 
Panu Ahonkivi p. 044 701 2309, 

Hakemukset palkkatoivomuksineen verkkolomakkeelle

Täytämme paikan sopivan henkilön löydyttyä.

Pori Energia päätti joulukuussa 2017 uuden biopolttoainekattilan, lämmön talteenoton ja turbiinin rakentamisesta Aittaluotoon. Uuden laitoksen myötä Aittaluodon voimalaitoksen hiilidioksidipäästöt laskevat yhteensä 88 000 tonnia vuodessa. Investointi varmistaa osaltaan myös teollisuuden toimintaedellytyksiä Aittaluodon ja Kupariteollisuuspuiston alueilla. Uudessa laitoksessa yhdistetään teollisuuden prosessienergian, kaukolämmön ja sähkön tuotanto ympäristöystävällisesti ja tehokkaasti. Pääosa laitoksen käyttämästä puupolttoaineesta hankitaan Aittaluodon teollisuusalueelta ja polttoaineiden kuljetustarve on tuotettuun energiamäärään nähden vähäinen.

---------------------------------------------

Asiakaspalveluvastaava

Haku päättynyt, kiitos kaikille hakijoille. 

---------------------------------------------

Myynti-insinööri

Haku päättynyt, kiitos kaikille hakijoille. 

-----------------------------------------

Pori Energian kesätyöpaikkahaku päättynyt

Kesätyöhakumme on päättynyt. Kiitos jokaiselle hakijalle, saimme paljon hyviä hakemuksia. Ilmoitamme valinnoista myöhemmin keväällä. 

Pori Energia työnantajana

Pori Energialla työskentelee monenlaisia ammattilaisia kenttätyöstä toimistoon.

› Lue lisää

Pori Energia yrityksenä

Konsernissa tuotamme ja tarjoamme energiaa ja energiapalveluita yli 230 ammattilaisen voimalla.

› Lue lisää