Avoimet työpaikat

Pori Energia sähkösunnittelijarekry

HAEMME PORIN TOIMIPISTEESEEMME

SÄHKÖVERKON TEKNISTÄ SUUNNITTELIJAA

Toimit sähköteknisessä organisaatiossa urakointipäällikön alaisuudessa. Edellytämme tehtävään soveltuvaa tutkintoa sähköalalta. Olet etsimämme henkilö, jos kykenet itsenäiseen päätöksentekoon ja haluat oppia uutta. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja pystyt lähestymään erilaisia sidosryhmiä. Olet vastuuntuntoinen ja joustava. Sähköverkkojen ja niiden materiaalien tuntemus katsotaan eduksesi. Lisäksi edellytämme hyviä IT-taitoja sekä sujuvaa suomen kielen taitoa. Muu kielitaito on eduksi.

Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkan lisäksi ammattilaisista koostuvan työyhteisön ja nykyaikaiset työkalut. Monipuolisissa tehtävissä opit uutta ja pääset kehittämään toimintatapojamme. Lähetä sähköinen hakemus palkkatoiveineen 21.11.2018 mennessä.

Täytä hakemus tästä

LISÄTIETOA TEHTÄVÄSTÄ ANTAA:

Jani Mettälä
Urakointipäällikkö, Pori Energia Oy
p. 044 701 2165

 

HAEMME PORIN TOIMIPISTEESEEMME

PROJEKTITYÖNTEKIJÄÄ

Haemme Poriin projektityöntekijää määräaikaiseen työsuhteeseen 31.12.2019 saakka. Projektityöntekijän työtehtävät koostuvat pääasiassa meneillään olevan asiakaspalvelujärjestelmän uusimisprojektiin liittyvistä työtehtävistä, joita ovat muun muassa tietojen päivitys ja korjaus sekä dokumentointi.

Olet työssäsi tarkka ja järjestelmällinen ja sinulla on hyvät tietotekniset perusvalmiudet. Sähköverkkoyhtiön tietojärjestelmien tuntemus on eduksi. Ripeys, palveluhenkisyys sekä halu kantaa vastuuta luovat osaltaan edellytykset tehtävässä menestymiselle. Positiivinen asenne ja hyvät sosiaaliset taidot ovat avaintekijöitä työssä viihtymiseen. Monipuolisissa tehtävissä pääset oppimaan energia-alan toimintatapoja ja tietojärjestelmiä.

Tässä on mahdollisuutesi löytää uusia haasteita ja kehittää itseäsi osana kehittyvää verkkoyhtiötä. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haastavan sekä monipuolisen asiantuntijatehtävän. Lähetä sähköinen hakemus palkkatoiveineen 28.11.2018 mennessä.

Täytä hakemus tästä

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Ilkka Mäkitalo

Verkostoinsinööri, Pori Energia Sähköverkot Oy

p. 044 701 2154

Pori Energia Sähköverkot Oy tarjoaa korkealuokkaisia sähkönsiirtopalveluja verkkoalueellaan Porissa. Yrityksen liikevaihto on noin 25 miljoonaa euroa ja sen palveluksessa on 23 asiantuntijaa. Verkkoyhtiön omistaa sataprosenttisesti Pori Energia Oy.

 

 

Pori Energia työnantajana

Pori Energialla työskentelee monenlaisia ammattilaisia kenttätyöstä toimistoon.

› Lue lisää

Pori Energia yrityksenä

Konsernissa tuotamme ja tarjoamme energiaa ja energiapalveluita yli 230 ammattilaisen voimalla.

› Lue lisää