Avoimet työpaikat, Pori Energia

Pori Energian avoimet työpaikat

Pori Energia Sähköverkot Oy hakee

PROJEKTI-INSINÖÖRIÄ

Projekti-insinöörin tehtäväkenttä pitää sisällään yhtiön sähkönjakeluverkoston kehitys- ja ylläpitokohteiden kokonaisvaltaista projektin hoitoa ja tähän liittyvää asiakaspalvelua. Toimit tiiviissä vuorovaikutuksessa muiden asiantuntijoiden ja ammattitaitoisten sopimusurakoitsijoiden kanssa.

Projekti-insinöörin tehtävissä sinä johdat investointikohteiden toteuttamisen yhteistyöverkostoa. Työsi tuloksena syntyy laadukasta sähkönjakeluverkkoa eri jännitetasoissa. Tehtävässä teet laajasti yhteistyötä myös muiden alueen infraa rakentavien tahojen kanssa. Osaltasi olet luomassa ihanteellista energiaa sekä tulevaisuuden infraa asumisen ja yrityselämän tarpeisiin. 

Projekti-insinööriltä edellytämme sopivaa teknistä peruskoulutusta (sähkövoimatekniikan insinööri tai vastaavat tiedot omaava muu soveltuva koulutus). Kokemus sähkönjakeluverkoston kehitysprojekteista tai kunnossapidosta on suotavaa. Kokemus suunnittelutehtävistä tai rakentamisesta katsotaan myös eduksi.

Tehtävässä menestyminen edellyttää pitkäjänteistä otetta sekä jatkuvaa vuorovaikutusta ja rohkeutta etsiä uusia ratkaisuja. Erityisesti monipuoliset yhteistyötaidot ovat tärkeitä tehtävässä menestymiselle.  Olet etsimämme henkilö kun omaat myös kustannustietoisuutta sekä kykyä ratkoa ristiriitatilanteita. 

Tässä on mahdollisuutesi löytää uusia haasteita ja kehittää itseäsi osana kehittyvää verkkoyhtiötä. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haastavan sekä monipuolisen asiantuntijatehtävän jatkuvasti uudistuvassa yhtiössä, joka toimittaa asiakkailleen ihanteellista energiaa.

Täytä sähköinen hakemus palkkatoiveineen 1.4.2019 mennessä tästä.

Lisätietoja tehtävästä

Jussi Järvinen puhelin
kehitysinsinööri 
044 701 2153

Pori Energia Sähköverkot Oy vastaa sähköverkkoliiketoiminnasta verkkoalueellaan Porissa. Yrityksen liikevaihto on noin 25 miljoonaa euroa ja sen palveluksessa on 23 asiantuntijaa. Verkkoyhtiön omistaa sataprosenttisesti Pori Energia Oy. 

--------------------------------------------------

Haemme offshore tuulivoima-asentajaa Poriin

Tehtäviisi kuuluvat monipuoliset tuulivoimaloiden käyttö-, huolto- ja kunnossapitotehtävät. Työhönottopaikkana Mäntyluoto, Pori. 

Työtehtävät tapahtuvat pääasiassa Porin alueella, mutta tarvittaessa olet valmis matkustamaan lyhyille komennuksille. Odotamme Sinulta sähkö- tai automaatioasentajakoulutusta ja kokemusta asennus- ja kunnossapitotehtävistä. Työkokemus tuulivoiman parissa katsotaan eduksi.

Tehtävä edellyttää oma-aloitteisuutta, joustavuutta ja vähintään tyydyttävää englanninkielen taitoa. 

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Tiimipäällikkö Petri Lepistö, 044 701 2299

tai myyntipäällikkö Juha Lindberg, 044 701 2151

Lähetä sähköinen hakemus palkkatoiveineen 31.3.2019 mennessä,
sähköiseen hakemukseen tästä.

 

--------------------------------------------------

Haemme tuulivoima-asentajaa Raaheen

Tehtäviisi kuuluvat monipuoliset tuulivoimaloiden käyttö-, huolto- ja kunnossapitotehtävät. Työhönottopaikkana Raahe. 

Työtehtävät tapahtuvat pääasiassa Raahen alueella, mutta tarvittaessa olet valmis matkustamaan lyhyille komennuksille. Odotamme Sinulta sähkö- tai automaatioasentajakoulutusta ja kokemusta asennus- ja kunnossapitotehtävistä. Työkokemus tuulivoiman parissa katsotaan eduksi.

Tehtävä edellyttää oma-aloitteisuutta, joustavuutta ja vähintään tyydyttävää englanninkielen taitoa. 

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Tiimipäällikkö Petri Lepistö, 044 701 2299

tai myyntipäällikkö Juha Lindberg, 044 701 2151

Lähetä sähköinen hakemus palkkatoiveineen 31.3.2019 mennessä,

sähköiseen hakemukseen tästä.

 

--------------------------------------------------

OPINNÄYTETYÖT

Ota yhteyttä henkilostohallinto@porienergia.fi ja kerro sähköpostissasi mitä opiskelet ja missä sekä mikä on opinnäytetyösi suunniteltu aihealue. Me kysymme tarvittaessa sinulta lisää ja ohjaamme oikean henkilön puheille.

TYÖHARJOITTELU

Ensisijaisesti rekrytoimme työharjoittelijoita www.porienergia.fi/rekry -sivulla. Voit myös ottaa yhteyttä henkilostohallinto@porienergia.fi. Kerro sähköpostissasi mitä opiskelet ja missä sekä millainen harjoittelu sinua kiinnostaa. Me kysymme tarvittaessa sinulta lisää ja ohjaamme oikean henkilön puheille.

AVOIN TYÖHAKEMUS

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV: henkilostohallinto@porienergia.fi.

Pori Energia työnantajana

Pori Energialla työskentelee monenlaisia ammattilaisia kenttätyöstä toimistoon.

› Lue lisää

Pori Energia yrityksenä

Konsernissa tuotamme ja tarjoamme energiaa ja energiapalveluita yli 230 ammattilaisen voimalla.

› Lue lisää