Tulevaisuuden mittauskeskus

Kuva mittauskeskuksesta

Tulevaisuuden mittauskeskuksella saat helposti sähköt omakotitalosi rakennustyömaalle. Tilaamalla Pori Energialta mittauskeskuksen samaan aikaan sähköliittymän kanssa, varmistat, että työmaallasi on käyttövalmiit sähköt heti rakennusprojektin alkuvaiheessa. Mittauskeskus toimii myöhemmin kotisi sähköpääkeskuksena, johon voit liittää myös muut pihasi rakennukset. Säästät aikaa ja rahaa, kun tilaat kerralla tuotteen, joka palvelee niin rakennusajan kuin uuden kotisi tarpeita.

Edistynyt ratkaisu palvelee pitkälle tulevaisuuteen

Tulevaisuuden mittauskeskus vastaa kattavasti nykyaikaisen omakotiasumisen sähkönkäytön tarpeisiin, sillä se mahdollistaa uusimman teknologian käytön asumisessa ja liikkumisessa. Keskuksessa on valmiudet sähköauton latausyksikön liittämiselle ja sähkönkulutusta ohjaavan kuormanhallintalaitteiston asentamiselle. Pori Energian Tulevaisuuden mittauskeskuksissa käytetään laadukkaita ja kestäviä komponentteja, ja keskukset valmistetaan kotimaisena työnä, täällä Suomessa.

Palvelu sisältää

  • Asennus avaimet käteen -palveluna
  • Ulkokäyttöön soveltuva mittauskeskus 63 A sisältäen 1- ja 3- vaihepistorasiat
  • Liittymiskaapelin tontin osuus AXMK 4x25, 25 metriä
  • Keskuksen maadoitus
  • Asennustyöt, tarkastus ja käyttöönotto
  • Mittarointi ja sähköjen kytkentä (sisältyy sähköverkon liittymismaksuun)
  • Lisäpalveluna sähköauton latausyksikkö sekä kuormanhallintalaitteisto

Keskus asennetaan tontin rajan läheisyyteen asiakkaan telineeseen, paikkaan, jonne tuomme sähköverkon liittymiskaapelin. Rakennustöiden edetessä voit siirrättää mittauskeskuksen lopulliseen paikkaan esimerkiksi autokatoksen seinään.

Palvelu on saatavilla myös paritaloille ja liikekiinteistöille aina 63 ampeeriin asti. Toimitamme sähköistysratkaisuja myös isompiin kohteisiin eri laajuuksilla.

Käyttövalmis sähkö vaivattomasti Pori Energialta 985 € (alv. 24 %) (+sähköliittymä erillisen hinnaston mukaan)

Tilaa Tulevaisuuden mittauskeskus ja sähköliittymä

 

OTA YHTEYTTÄ

044 701 2021

sahkoliittymat@porienergia.fi