Tulevaisuuden mittauskeskus

Tulevaisuuden mittauskeskuksella saat helposti sähköt omakotitalosi rakennustyömaalle. Tulevaisuuden mittauskeskus toimii myöhemmin kotisi sähköpääkeskuksena. Säästät aikaa ja rahaa, kun tilaat kerralla tuotteen, joka palvelee niin rakennusajan kuin uuden kotisi tarpeita.

Käyttövalmis sähkö vaivattomasti Pori Energialta

985 € (alv. 24 %)

Tilaamalla Pori Energialta Tulevaisuuden mittauskeskuksen samaan aikaan sähköliittymän kanssa, varmistat, että työmaallasi on käyttövalmiit sähköt heti rakennusprojektin alkuvaiheessa. Tulevaisuuden mittauskeskus toimii myöhemmin kotisi sähköpääkeskuksena, johon voit liittää myös muut pihasi rakennukset.

Edistynyt ratkaisu palvelee pitkälle tulevaisuuteen

Tulevaisuuden mittauskeskus mukautuu omakotiasujan sähkönkäytön tarpeisiin. Keskukseen on valmius liittää sähköauton lautausyksikkö sekä lautauksen kuormanhallintalaitteisto.

Työmaasähköt kätevästi

Asennamme Tulevaisuuden mittauskeskuksen avaimet käteen -palveluna. Mittauskeskus sijoitetaan tontin rajan läheisyyteen paikkaan, jonne tuomme myös sähköverkon liittymis-kaapelin.

Palvelu sisältää

  • Ulkokäyttöön soveltuva mittauskeskus 63 A sisältäen 1- ja 3- vaihepistorasiat
  • Liittymiskaapelin tontin osuus AXMK 4x25, 25 metriä
  • Keskuksen maadoitus
  • Asennustyöt, tarkastus ja käyttöönotto
  • Mittarointi ja sähköjen kytkentä toimituksen yhteydessä (sisältyy sähköverkon liittymismaksuun)

Keskus asennetaan tontin rajan läheisyyteen asiakkaan telineeseen, paikkaan, jonne tuomme sähköverkon liittymiskaapelin. Rakennustöiden edetessä voit siirrättää mittauskeskuksen lopulliseen paikkaan esimerkiksi autokatoksen seinään.

Lisäpalveluna saatavilla sähköauton latausyksikkö ja älykkään latauksen kuormanhallintalaitteisto.

Palvelu on saatavilla myös paritaloille ja liikekiinteistöille aina 63 ampeeriin asti. Toimitamme sähköistysratkaisuja myös isompiin kohteisiin eri laajuuksilla.

Lisätietoja

Kysy lisää liittymäpalvelultamme

puh. 044 701 2021

sahkoliittymat@porienergia.fi