Parempaa elämää

 

Tarjoamme luonnostaan parempaa lämpöä ja virtaa ihmisten ja yritysten arkeen. Olemme mukana pienissä ja suurissa hetkissä, näistä hetkistä muodostuu parempi elämä.

Parempi elämä on sujuvaa arkea kotona ja työssä. Se on sitä, että huomista ajatellessa, voi tuntea toiveikkuutta. Parempaa elämää voidaan tehdä vain yhdessä ja meitä kaikkia varten, siksi sen rakentaminen tapahtuu luontoa kunnioittaen ja vaalien.

 

 

 

Tuotantomme on 75 % hiilineutraalia - vuoden 2023 aikana 90 %

 

Pori Energian oma energiantuotanto perustuu pääosin sähkön ja lämmön yhteistuotantoon. Tuotantomme on jo tällä hetkellä 75 prosenttisesti hiilidioksidivapaata ja jo päätetyillä toimenpiteillä tuotantomme tulee olemaan vuoden 2023 aikana tuotantomme on 90 prosenttisesti hiilidioksidivapaata. Otamme kaikessa toiminnassamme huomioon vaikutukset ympäröivään luontoon ja kehitämme ympäristöhaittoja vähentäviä toimenpiteitä jatkuvan parantamisen periaatteella.

 

Lue lisää

 

Tuotantomme polttoainejakauma

 

 

Kuvituskuva, tuotantomme 90% hiilineutraali vuoden 2023 aikana

Olemme lukuisin eri tavoin mukana porilaisten ja satakuntalaisten arjessa

Kehitämme toimintaamme Satakunnan merkittävänä vaikuttajana

Pori Energialla on oman maakunnan uusiutuviin luonnonvaroihin perustuva energiatuotanto. Pori Energia tarjoaa työtä suoraan yli 200 henkilölle ja välillisesti vielä paljon useammalle.

 

Avoimet työpaikat

 

Pori Energia työllistää useita kymmeniä kesätyöntekijöitä joka vuosi. Teemme oppilaitosyhteistyötä paikallisten oppilaitosten kanssa. 

 

Harjoittelupaikkat ja opinnäytetyöt

 

Tuemme joka vuosi merkittävillä summilla alueellista urheilu- ja kulttuurielämää monella eri sarjatasolla ja monissa eri tapahtumissa. Lisäksi olemme tukeneet joka vuosi myös erillisellä lahjoituksella lasten ja nuorten hyvinvointia edistäviä yhdistyksiä tai hankkeita.

 

Lue lisää sponsorituesta

Kuvituskuva, perhe keittiössä

Sähkösiirto

53 760

asiakasta

Porilaisista

yli

50%

asuu kaukolämmitetyssä
kodissa

Maksoimme yhteisöveroa

440 895,36 euroa

vuonna 2022

Sponsorointi & hyväntekeväisyys

50 900 EUROA

vuonna 2022

Henkilöstö

148 

 

Kesätyöntekijöitä 

23 henkilöä

vuonna 2022

Kuvituskuva: nuoret istuvat Kallon kallioilla

Uteliaasti kohti uutta

Mietimme jatkuvasti miten voimme tuottaa ja jaella energiaa luontoystävällisemmin ja entistäkin luotettavammin. Lue hankkeistamme ja tuotteistamme lisää.

ISOSANNAN VANHAN SÄHKÖASEMAN UUSIMINEN

Pori Energia Sähköverkot Oy uudistaa Isosannan sähköaseman, joka on tulossa nykyisen käyttöikänsä päähän. Vuonna 1939 rakennetun sähköaseman nykyiset laitteet uusitaan kokonaisuudessaan.

- Rakennuksen ensimmäinen saneeraus on tehty 1970-luvun alussa, ja sähköasemien komponentit pitää uusia noin 40–50 vuoden välein. Nyt olemme taas siinä tilanteessa, että edessä on isompi saneeraus. Se tuo rakennukselle käyttöikää noin 40–50 vuotta lisää ja parantaa sähköverkon toimintavarmuutta kehittyvän kaupungin tarpeisiin, kertoo Pori Energia Sähköverkot Oy:n projektipäällikkö Jussi Vartama.

Isosannan sähköaseman saneeraus aloitettiin helmikuussa 2021. Saneerauksen on määrä valmistua lokakuuhun 2022 mennessä. Kokonaisuudessaan investoinnin arvo on noin 4,5 miljoona euroa.

Lue lisää