Asiakkaiden kohtaaminen toi uutta virtaa

 

Puheensorina, iloiset ihmiset ja aurinkoinen sää siivittivät Suomi Areena viikkoa.

Uusi ajankohta, heti juhannuksen jälkeen, otettiin ilolla vastaan. Koska tapahtumaviikko ei ollut Pori Jazzin kanssa samaan aikaan, riitti tilaa niin majoituksen kuin ravintoloidenkin osalta.

Pori Energia osallistui paitsi paneelikeskusteluihin perjantaina myös koko viikon kansalaistorilla. Kansalaistorilla oli viikon aikana kaiken kaikkiaan 30 energialaista eri puolilta organisaatiota. Kunakin päivänä arvottiin lippuja yhteistyökumppaneiden tapahtumiin, jututettiin asiakkaita ja kerättiin Porin karttaan asuin- sekä parhaita kesäpaikkoja. Perjantaina aloitettiin myös juhlavuoden juhlinta, kun kakkukahvit valtasivat Pori Energian osaston.

Tiimi oli silminnähden iloinen päästessään tapaamaan asiakkaita kasvotusten. ”Pääsimme paitsi tapaamaan asiakkaita, myös viettämään aikaa yhdessä, mikä teki kyllä tosi hyvää” kansalaistorilla ensimmäistä kertaa mukana ollut viestintä- ja markkinointipäällikkö Tiina Hämäläinen iloitsee. Vilskettä ja vilinää riitti koko viikon ajan. ”Koko viikolle varatut arpajaislipukkeet loppuivat jo ensimmäisenä päivänä” Hämäläinen nauraa, ”ja lopulta niitä painettiin lisää kahteen otteeseen” hän jatkaa. Arviolta viikon aikana tavattiin 4000-5000 asiakasta.

Mukana Suomi Areenassa oli ensimmäistä kertaa myös Pori Energian tytäryhtiö Tuulia. ”Selkeästi tuulivoima ja sen tulevaisuuden näkymät kiinnostivat” kertoo Tuulian myynti- ja kehitysjohtaja Emma Kousa. Kousa kävi parin päivän aikana useita keskusteluja esimerkiksi Tahkoluotoon suunniteltuun merituulivoimapuistoon liittyen.

Puheenaiheiksi nousivat niin sähkön hinta kuin erilaiset tuotantomuodotkin. ”Ihmiset selkeästi kaipasivat tällaista tilaisuutta, jossa pääsee kysymään energia-asioista ihan kasvotusten” energiakaupan päällikkö Rasmus Somerkoski kertoo. ”Ja mielellään me ihan kasvotusten vastataankin” hän jatkaa.

Kaiken kaikkiaan kokemukset tämän vuoden Suomi Areenasta olivat positiivisia. ”Energia puhututtaa nyt paljon ja meidän alan toimijoiden tehtävä on auttaa ymmärtämään energiamurrosta paremmin” toimitusjohtaja Petri Paajanen muistuttaa. Paajanen jututti asiakkaita kansalaistorilla perjantaina. ”Hyvällä mielellä oli ihmiset liikenteessä ja mielenkiintoisia keskusteluja päästiin käymään” hän iloitsee. ”Kuten paneelikeskustelussakin sanoin, asiakas on meille ykkönen ja siksi tulevaisuuden suuntaviivoja haettaessa, asiakkaiden mielipide halutaan ottaa isosti huomioon”.

Uutiset


18.8.2023

Pori Energia täytti 125-vuotta

Pori Energia viettää 125-vuotis juhlavuottaan


24.3.2023

Pori Energia Sähköverkot saa uuden toimitusjohtajan

Sähköverkkojen johtoon energia-alan konkari Pori Energia sähköverkot Oy on Pori Energia Oy:n tytäryhtiö. Sähköverkot vastaa sähkönjakeluverkosta Porin alueella. Nykyisen toimitusjohtajan Pekka Ohrankämmenen jäädessä eläkkeelle, on yhtiö valinnut hänelle seuraajan. Sähköverkkoyhtiön johtoon on valittu sähkövoimatekniikan diplomi-insinööri Pertti Menonen.


24.3.2023

JBE Service osaksi Tuulia Energy Oy:ta

Tuulia Energy Oy on hankkinut JBE Servicen osakekannan. Nimet kirjoitettiin kauppakirjoihin keskiviikkona 15.3.2023 ja kauppa julkistettiin WIND & RENEWABLE ENERGY messuilla Vaasassa tiistaina 21.3.2023.


24.3.2023

Vuosi 2022 oli Pori Energialle suotuisa

Hyvä tulos mahdollistaa tulevaisuuden investointeja ja yhtiön strategian mukaista kehitystyötä Pori Energian vuosi 2022 on saatu päätökseen myös lukujen osalta. Konsernin liikevaihto kasvoi 124,6 miljoonasta eurosta 135,6 miljoonaan euroon. Liikevoitto puolestaan kasvoi vuoden takaisesta 27,9 miljoonasta eurosta 31,7 miljoonaan euroon. Vuoden 2022 tulos ennen tilinpäätöseriä ja veroja oli 28,8 miljoonaa euroa (vuonna 2021 22,1 miljoonaa euroa). Konsernin hyvä tulos kertoo poikkeuksellisesta tilanteesta koko energia-alalla ja Pori Energian osalta turvaa tulevaisuuden investoinnit sekä kehitystyön.